Akupunktur ve Hacamat polikliniği hizmette

23 Mart 2017 Perşembe 19:26 2017-03-23 19:43:22
Akupunktur ve Hacamat polikliniği hizmette

 İnegöl Devlet Hastanesinde Akupunktur ve Hacamat polikliniği hizmete açıldı.

banner380
Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Hastane CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen, hastane görevlileri ile sağlık çalışanları katıldı.

AKUPUNKTUR VE HACAMAT
Törende konuşan Hastane CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen, “Alternatif tıp hizmetleri günümüzde artık daha fazla kullanılmaya başlanıyor. Maalesef bunun resmi olarak, eğitimli olarak verilecek merkezlerin sayısı oldukça az. Bu eksikliği gidermek açısından bir adım attık. Bu konuda eğitim almış olan Fizik Tedavi Uzmanımız Hüseyin Avni Çöl´ün gözetimi altında Bursa´da ilk defa ruhsatlandırılan hacamat ve akupunktur polikliniğimizde hizmete başlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

50 LİRA ÜCRETİ VAR

Hacamat hizmetinin GSS içerisine şu ana kadar alınmamasından dolayı sembolik olarak muayene ücretinin 50 lira olarak bir süre alınacağını da sözlerine ekledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´de, “Bundan iki yıl önce hastanemizi kazandırmıştık. İnegöl çok büyük bir merkez. Bu merkezde yaşayan insanların hizmeti en kaliteli şekilde alması lazım. Çok şükür bu imkanı hep beraber yakaladık. Hastanemizin fiziki imkanları olabildiğince geniş. Bu imkanları daha sonra nasıl değerlendirebiliriz, nasıl başka hizmetleri hastanemize getiririzin hesabını yapıyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. İnegöl´de kanser tedavisi gören hastaların ayağına hizmeti getirmiştik. Anne, bebek ve engelli dostu hastanemiz var. Türkiye´nin en büyük palyatif yoğun bakım ünitemiz var.” dedi.

Yanık ve kesik ile ilgili üniteyi kazandırmak için çalışmaların sürdüğünün altını çizen Şahin, çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini, referandumun ardından kazandırılmasının hedeflendiğini söyledi.





Son Güncelleme: 23.03.2017 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<