banner359

Akyel: "Bu galibiyet bizim için önemliydi"

05 Kasım 2018 Pazartesi 15:51
Akyel: "Bu galibiyet bizim için önemliydi"

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor' Teknik Direktörü Fatih Akyel, deplasmanda 2-0 biten Manisaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akyel, maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün uzun bir aradan sonra galip geldik. Bizim için bu galibiyet önemliydi. Mutluyuz. Deplasmanda 3 puan aldık. Manisa genç oyunculardan kurulu, mücadele eden ve Eyüpspor'u yenen bir takım. Yani bazı takımların canını yakan bir takım. Onlarda bu şartlar altında iyi mücadele ediyor. Onları tebrik etmek lazım. Ama bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Takımımız bugün baştan sona kadar üstün oynadı. Golleri de bulduk, golde kaçırdık. Mutluyuz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizi her yerde destekliyorlar. Her yere geliyorlar. Bugünde bizi yalnız bırakmadılar. Teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<