banner359

Alanyurt Afet Evleri Yol Çalışmaları Başlatıldı

01 Aralık 2015 Salı 10:10 2015-12-01 10:13:48
Alanyurt Afet Evleri Yol Çalışmaları Başlatıldı
 İnegöl´e bağlı 11 eski köyde yaşanan toprak kaymaları veya toprak kayması riski taşıyan evlerde ikamet edenler için Alanyurt bölgesinde yaptırılan Afet Konutlarının sokaklarına İnegöl Belediyesi tarafından parke taşı döşeniyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, dün Fen İşleri Müdür Gazali Şen ve Fatih Mahallesi Muhtarı Selami Kavık ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Şehrimizin muhtelif yerlerinde sürdürdüğümüz çalışmalar ile İnegöl´ün çehresini değiştirme adına farklı uygulamaları hayata geçirerek daha modern ve daha yaşanabilir bir İnegöl için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bugün de yapımını tamamladığımız yol çalışmalarımızdan biri olan Alanyurt Afet Konutları bölgesinde inceleme yapmak üzere buradayız. Dönem dönem bu bölgede yeşil alan temizliği ve asfalt çalışması gibi hizmetler yapmıştık. Bugün ise burada bulunan 2 adada yapılan çalışmayı inceliyoruz.  Yapılan bu çalışmada ada içi yollar yapıldı. Yollar ana arterde 4 ve 5 metre genişliğinde, bina ulaşım yollarında ise 2 buçuk metre olarak planlandı. Su birikmelerini önlemek ve suya yön vermek için oluk taşı döşendi. Yapımı tamamlanan bu çalışma kapsamında; 550 metre bordür, 500 metre oluk taşı, bin 100 metrekare kilit parke taşı döşendi. 150 ton mekanik malzeme ile dolgu çalışması yapıldı. Yapılan bu çalışmanın Belediyemize maliyeti 30 Bin TL´dir. Yol düzenleme çalışmasının ilçe halkımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DOĞALGAZ GELDİ

Kansu, Afet Konutlarına doğalgazın ulaştırıldığını da sözlerine ekledi.

Fatih Mahallesi Muhtarı Selami Kavık ise, İnegöl Belediyesinin afet konutlarındaki eksikleri birbir tamamladığını belirterek, belediyeye teşekkür etti.

Son Güncelleme: 01.12.2015 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<