Alanyurt'ta Silahlı Saldırı

09 Aralık 2015 Çarşamba 11:34 2015-12-09 11:39:59
Alanyurt'ta Silahlı Saldırı
Alanyurt Fatih mahallesi Yenişehir yolu üzerinde faaliyet gösteren bir işyerine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı sırasında iki taraf arasında sopalı kavga çıktı. Çıkan kavga sonucunda bir kişi yaralandı. Olay Yerine gelen Emniyet Ekipleri, öfkeli tarafları ayırmak için yoğun uğraş verdiler.
Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz günler de iki kişi arasında çıkan kavgaya aileler de dahil oldu. Bir grup vatandaş toplanarak Alanyurt Fatih mahallesi Yenişehir yolu üzerinde faaliyet gösteren işyerine gittiler. İşyeri sahibi A.Ş.  ile gelen grup arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce, gelen grup arasından biri üzerindeki silahla işyerine doğru ateş etmeye başladı. Silah sesleriyle bir anda kavga çıktı. Taşlı ve sopalı kavga sırasında bir kişi yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan F.U., özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
EMNİYET EKİPLERİ KAVGAYI AYIRDI
Olay yerine gelen Emniyet ekipleri, süren kavgayı tarafları ayırarak sonlandırdılar. Kavga sonucunda işyerinin camları kırıldı. 
8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kavga sonucunda 8 kişi gözaltına alındı.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 09.12.2015 11:39
Anahtar Kelimeler:
InegölHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<