banner359

Alanyurtspor'da orta sahaya takviye

30 Eylül 2017 Cumartesi 17:17 2017-09-30 19:19:11
Alanyurtspor'da orta sahaya takviye

2017-2018 sezonun1.Amatör kümede üst sıraları hedefleyen İnegöl Alanyurtspor, birçok takımın transfer listesinde olan ve son olarak Osmaniyespor’da forma giyen orta sahanın başarılı oyuncusu Alican Karaağaç’ı kadrosuna kattı.
Alanyurtspor kulübü başkanı Hakan Durak yaptığı açıklamada “Sezon öncesi hazırlıkalrımız devam ediyor. Hocamızın raporları doğrultusunda eksik bölgelerimize transfer çalışmalırımız devam ediyor. Alican spor camiası tarafından tanına bir oyuncu, takımıza çok önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Her iki tarafada hayırlı olsun” dedi.
İmza töreni sonrasında açıklamada bulunan Alican Karaağaç  “Alanyurtspor gibi önemli bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra Kırmızı-Beyaz renklerin başarısı için mücadele edeceğim” dedi.
1986 doğumlu tecrübeli orta saha oyuncusu futbola 14 yaşında İnegöl Gençelrgücüspor da başladı. Sezon sonunda İnegölspor altyapısına transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Domaniçspor, Tavşanlı Moymulspor, İnegöl Kurtuluşspor, Bursa Değirmenönüspor, İnegöls Doğanspor formalrını giydi. Geçtiğimiz sezon Osmaniyespora transfer oldu ve Osmaniyesporun şampiyon olmasın da büyük katkısı oldu. Yeni sezonda Alanyursporun formasını giyecek.

Son Güncelleme: 30.09.2017 19:19
Anahtar Kelimeler:
InegölAlanyurtspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<