banner359

Alışverişe gelen kadın rafta unutulan para ve çekleri çalıp gitti

23 Ekim 2018 Salı 11:12 2018-10-24 10:50:03
Alışverişe gelen kadın rafta unutulan para ve çekleri çalıp gitti

İnegöl'de meydana gelen olayda alışveriş merkezinin rafında unutulan çekler ve paralar kadın hırsız tarafından çalındı. Hırsızlık anı anbean güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre; alışveriş merkezi sahibi Asef Çalı, ödeme yapacağı koçan çeklerle 700 lira parasını raf üzerinde unuttu. Bir süre kasaya geçen işyeri sahibi, müşterilerin ücretlerini almaya başladı. O sırada işyerine giren bir kadın, raf üzerindeki çekleri ve paraları fark etti. İşyerinde alışveriş yapar gibi durum sergileyen kadın, işyeri sahibinin boşluğunda çekleri ve paraları alıp cebine attı. İşyerinden bir ürün alıp çıkan kadın kayıplara karıştı. Bir süre rafta unuttuğum çekleri ve paraları bulamayan iş yeri sahibi kameraları incelendiğinde, kadın hırsızı tespit etti. İşyeri sahibi emniyet ekiplerine haber vererek şikayette bulundu.
Emniyet ekipleri kadın hırsızı arıyor.
Olay saniye saniye kameralara yansıdı.
Olayı anlatan Asef Çalı, işyerinde ödeme yapmak için paraları ve çekleri rafın üzerine bıraktığını ve ardından orda unuttuğunu belirterek, "O sırada ödemeleri almaya başladım. Bir süre sonra rafın üzerine bıraktığım çek koçanlarını ve paranın olmadığını gördüm. Kameraları incelediğimde bir kadının aldığını tespit ettim. Durumu emniyete bildirip, şijayetçi oldum" dedi.

Son Güncelleme: 24.10.2018 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<