banner359

Alkol aldığı arkadaşını yanlışlıkla vurdu

09 Haziran 2019 Pazar 01:34 2019-06-09 13:02:34
Alkol aldığı arkadaşını yanlışlıkla vurdu


Ahmet Türkel Çevre yolu üzerindeki tarlalık alanda meydana gelen olayda bir şahıs yanındaki arkadaşını yanlışlıkla yaraladı. Yaralıyı taşıyan şüpheli aracıyla maddi hasarlı kazaya karıştı.
Edinilen bilgilere göre olay Ahmet Türkel Çevre yolu yanındaki tarlalık alanda meydana geldi. Araçla tarlalık alana giden Mehmet G.(26), Feti A.(33) ve Emre C.(29), açık alanda alkol almaya başladılar.
O sırada Feti A. Belindeki silahı çıkarıp oynamaya başladı. Oynarken ateş alan silahtan çıkan kurşun yanındaki Mehmet'in sol ayağına isabet etti. Kanlar içinde kalan genç, şüpheli Feti A.'nın kullandığı otomobile alınıp hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Hızla seyreden otomobil, Kemalpaşa mahallesi Adnan Menderes bulvarı üzerinde bir araca da çarpıp devam etti. Acil servise gelen araçtaki yaralı servise alınarak tedavi altına alındı. Feti A. Ekiplerce gözaltına alındı. 
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 09.06.2019 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<