Alparslan Uruk İnegöl Belediyespor’da

06 Eylül 2016 Salı 12:03
Alparslan Uruk İnegöl Belediyespor’da
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı, Basketbol 1. Lig ekiplerinden Finalspor’dan pivot Alparslan Uruk ile anlaştı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulübün Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Mustafa Şentürk, "Basketbol ekibimizi oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kaliteli ve güçlü bir ekip kurmak için yönetim kurulu olarak transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Bugünde Spor Toto Basketbol Ligi, 1. Lig ve 2. Lig tecrübesi olan pivot mevki oyuncusu Alparslan Uruk ile anlaşma sağladık. Alparslan kardeşimize güveniyoruz. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerlerde ligi bitireceğiz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Alparslan Uruk ise, "İnegöl Belediyespor’a geldiğim için çok mutluyum. Ben basketbola Tofaş altyapısında başladım. Daha sonra Oyak Renault’la Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele ettim. Geçtiğimiz yılda 1. Lig ekiplerinden Finalspor’da forma giyindim. Bu senede inşallah İnegöl Belediyespor’un başarısı için ter dökeceğim. Bana güvendikleri için yönetim kuruluna ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Güvenlerini boşa çıkartmamak için elimden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağım. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerde ligi bitireceğiz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Alparslan Uruk, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<