banner359

Alper Taban tebrikleri toplu kabul edecek

10 Nisan 2019 Çarşamba 17:21
Alper Taban tebrikleri toplu kabul edecek

Belediye Başkanı Alper Taban, seçimlerin ardından vatandaşların tebrik etmek ve hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere randevu talebinde bulunduğunu dile getirerek, 11-12 Nisan 2019 Perşembe ve Cuma günleri İnegöl Belediyesi önünde toplu kabul yapılacağını açıkladı. Belediye Başkanı Alper Taban, yeni dönemin ilk meclis toplantısında tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri için toplu kabul yapacaklarını açıkladı.

PERŞEMBE VE CUMA 15.00-17.00 ARASI TOPLU KABUL YAPILACAK

İlk meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Taban, “Artık çalışma zamanı, icraat zamanı dedik ama tabi ki bir taraftan da vatandaşlarımız bizlere ulaşarak hayırlı olsun ziyaretlerini, tebriklerini yapmak istiyorlar. Ben bunları mümkün mertebe şuana kadar 16.00’da başlayıp akşam 19.00’a kadar yapmaya çalıştım. İnşallah buradan da duyurmuş olalım, Perşembe ve Cuma günü merkez Belediye Binamız ön kısmındaki park alanında 15.00 ile 17.00 Aralığında tebrikleri kabul edeceğiz. Ben tüm ilçe halkımızı, gelmek isteyen herkesi buraya davet ediyorum. Orada kuracağımız küçük bir stant çadır ile bir etkinlik alanı içerisinde tüm hemşerilerimizle orada kucaklaşmak istiyoruz” dedi.

ÇİÇEK VE HEDİYE KABUL EDİLMEYECEK

Taban, hayırlı olsun ziyaretine gelenlerden çiçek veya farklı hediyeler yerine hatıra koruluğu için fidan bağışı yapmalarını da isteyerek şöyle konuştu: “Ziyaretler sırasında vatandaşlarımız kültürümüzden, geleneğimizden gelen bir alışkanlık olsa gerek elinde çiçeği veya hediyesi ile gelmeye çalışıyor. Bunun yerine biz bir hatıra koruluğu oluşturmak istiyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar çiçek veya hediye yerine IBAN No: TR73 0001 0000 6710 8274 1050 12 hesap numarasına bir fidan bağışında bulunarak o koruluk alanın oluşturulmasına katkı sağlayabilirler.”

HALK GÜNLERİ DEVAM EDECEK

“Yine Cuma günleri daha önce de yaptığımız halk günlerimiz devam edecek. Bunu da buradan ifade etmiş olayım. Cuma günleri Cuma namazından sonra Ek Hizmet Binamızda Başkan Yardımcılarımı da yanıma alarak burada halk günlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<