banner359

Altın Nesil Okulları Yeni Yönetiminden Başkan Aktaş'a Ziyaret

.

30 Mart 2015 Pazartesi 19:17 2015-03-31 19:54:30
Altın Nesil Okulları Yeni Yönetiminden Başkan Aktaş'a Ziyaret

 Altın Nesil Okulları adına yönetim kurulu başkanı Halil Şekerci ve yönetim kurulu üyesi Ali Özrazgat Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Halil Şekerci; “ Bugün Altın Nesil Okulları olarak, yönetim kurulu üyesi Ali Özrazgat ile birlikte Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendilerine bize vermiş oldukları destek için teşekkür etmek istedik. Okulumuz İnegöl’e mal olmuş bir okuldur. Okulumuz değişen yeni yönetim ile birlikte bundan sonra çok daha farklı versiyonda, daha etkin bir şekilde hareket ederek, inşallah ismi gibi Altın nesiller yetiştirecektir. Okul İnegöl’ün Okulu, çocuklar bizim çocuklarımız, hep birlikte daha güzel günlere gideceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Altın Nesil Okulları adına ziyarete gelen Halil Şekerci ve yeni yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Geçmişte İnegöl’ümüzde mobilya sektöründe ve aynı zamanda Müsiad camiası içerisinde önemli çalışmalara imza atmış değerli büyüğümüz Halil Şekerci’nin yönetim kurulu başkanlığında, yeni oluşturulan Altın Nesil Okulları yönetimine yeni görevlerinde kolay gelsin diyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli iki göstergesinin eğitim ve sağlık olduğunu vurgulayan Aktaş konuşmasına şöyle devam etti;  “Eğitim ile alakalı hem ilçemizde hem de ülkemizde önemli çalışmalara imza atıldı. Altın Nesil okulları da ilçemizde açılan ilk özel okuldur. Bu manada gerçekten açıldığı günden bugüne kadar mezunlar vererek, İnegöl’ün eğitim öğretim hayatına ciddi katkılarda bulunmuştur. Halil Şekerci başkanlığında oluşturulan yeni yönetimle, yeni bir heyecanla bu çıta daha da yukarıya çıkacaktır. Bundan ilçemiz de ve ülkemiz de istifade edecektir. Ben kendilerine bu işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Şahsım ve kurum olarakta yapabileceğimiz bir destek olduğunda her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Aktaş; “Bugün genel anlamda önümüzdeki yıla dair hedefleri, okul olarak yapmak istedikleri etkinlikler, değişiklikler, farklılıklar ile alakalı paylaşımlarda bulunduk. Ben inanıyorum ve ümit ediyorum ki bu çalışmalarla çok güzel neticeler ortaya çıkacak. Nihayetinde kazanan İnegöl olacak. Kendilerine ve ekibine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Tekrar hoş geldiler, sefalar getirdiler” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 31.03.2015 19:54
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberAltınNesil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<