Amacımız sorunsuz bir İnegöl

30 Aralık 2016 Cuma 15:47 2016-12-30 15:49:04
Amacımız sorunsuz bir İnegöl

 İnegöl Servisçiler Kooperatifi (İNSERKOOP) yönetimini ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, amaçlarının mobilyacısından, köftecisine, tüm kuruluşlarından, eğitimine ve sağlığına varana kadar sorunsuz, sıkıntısız bir İnegöl olduğunu söyledi.

banner380
İNSERKOOP Başkanı Cengiz Küçük ve yönetim kurulu üyelerini BESOB Esnaf Sarayındaki hizmet yerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl´ün değerleri olan farklı kurum ve kuruluşları dönem dönem ziyaret edip, istişareler yaptıklarını ifade ederek, “Bugünde belki birçoğumuzun gözünden kaçan ama başta çalışanlarımızı, değerli yavrularımızı taşıyan servisçilerin başı olarak gördüğümüz İNSERKOOP´un Başkan ve yönetimini ziyarete geldik. İnegöl artık 250 bin nüfusuyla, taşımalı eğitim sistemiyle, beraberinde gerek şehir içi gerekse kırsal mahalleleriyle olan bağlantılarıyla, güçlü sanayisiyle açıkçası servis taşımacılığının önem kazandığı şehirlerden bir tanesi. 180 üye ve 400 küsur araçla günde 10 bin fazla insan taşınıyor. Tabi ki bu çok ciddi bir rakam. Hamd olsun olağanüstü bir sıkıntının olmaması, özellikle de araç yenilemenin zamanında yapılıp, kaliteli hizmet verilmesi noktasında gösterilen itina ve gayret elimizi güçlendiriyor. Temennimiz bundan sonra da herhangi bir sıkıntının veya problemin olmamasıdır” dedi.

TEMENNİMİZ İNEGÖL´DE BU İŞİN SORUNA DÖNÜŞMEMESİ

Başkan Aktaş, “Tabi arkadaşlarımızla bir araya gelmişken genel anlamda istişare edip, bizim beklentilerimiz nelerdir, onların bu noktada söylemek istedikleri konular varsa onları da istişare etmeye çalışacağız. Amacımız mobilyacısından, köftecisine, diğer tüm kuruluşlarından, eğitimine, sağlığına varana kadar sorunsuz, sıkıntısız bir İnegöl. Tabi bunları yaparken de özellikle insanların bir yerden bir yere taşınması en önemli ayaklardan bir tanesi. Ben kendi çocuğumdan biliyorum. Nihayetinde sabahleyin servisle okula gidiyor. Ve burada bir hizmet alıyoruz. Nihayetinde sorunsuz, yaz-kış demeden kaliteli bir şekilde devam ettiğini de görüyoruz. Biliyoruz ki, bunu sağlayan bir ekip var. Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Özellikle büyükşehirlerde, hızla büyüyen şehirlerde servis taşımacılığının organizasyon noktasında ciddi bir sorun olduğunu da görüyoruz. Temennimiz bu işin İnegöl´de soruna dönüşmemesi” dedi.

BÜYÜKŞEHİR´LE İLGİLİ SORUN ÇÖZÜLDÜ

Başkan Aktaş´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan İNSERKOOP Başkanı Cengiz Küçük ise, “Büyükşehir Belediyesine bağlandıktan sonra bizim bazı sorunlarımız oldu. Belediye Başkanımızın bu konuda yardımlarıyla sorunumuzu çözdük. Her yıl rutin olarak kontrollerimizi yaptırıyoruz. Bu şekilde sorunumuzu Başkanımızın da yardımıyla çözdük” şeklinde konuştu.

Öte yandan, ziyarette servisçilerle sektör üzerine istişareler yapıldı. 

Son Güncelleme: 30.12.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<