Anıl’dan Kayseri'deki alçak saldırıya tepki

19 Aralık 2016 Pazartesi 10:12 2016-12-19 10:16:46
Anıl’dan Kayseri'deki alçak saldırıya tepki

 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Türkiye´yi zayıflatmak, açmaza düşürmek, kargaşa yaratmak için güvenlik güçlerine ve masum vatandaşlara kasteden terör örgütlerinin hedefine asla ulaşamayacaklarını söyledi. Anıl, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhu ile zor günlerin üstesinden geleceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

banner380
BİRLİK VE BERABERLİK RUHU ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

İTSO Başkanı Metin Anıl yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyes Ünivesitesi önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınadı. Anıl, İstanbul´da gerçekleştirilen saldırının yüreklerde açtığı yaranın henüz soğumadan Kayseri´de yeni bir saldırı yapıldığını belirterek, “Gün, birlik olma günüdür” dedi. Çarşı iznine çıkan askerlerin hedef alındığı saldırıda şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşlara Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Metin Anıl, bu alçakça saldırıyı yapanların er geç gereken cezayı bulacağını söyledi. Anıl, acı kayıplar yaşasa da, yüreği yansa da, Türk milletinin bu lanet saldırıları yapanlara karşı dimdik ayakta, güçlü bir şekilde karşısında olduğunu belirterek, “Milletin gücünü arkasına alan güvenlik güçlerimizin, bu vatan hainlerinin Türkiye´nin üzerinde oyun oynamak isteyen dış güçlerin maşası canilere meydanı boş bırakmayacağına inancımız tamdır. Birlik ve beraberlik ruhu zor günleri atlatacağız” şeklinde konuştu.

İTSO Başkanı Metin Anıl, Türkiye´nin tarihi bir sınavdan geçtiğini, birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyması gereken bir süreci yaşadığını belirtti. Türk milletinin, Ulu Önder Atatürk´ün liderliğinde çok daha zayıf durumda iken, ordusu olmadan, topyekün bir savaşla emperyalizme karşı zafer elde ettiğini hatırlatan Anıl, “Türk milleti olarak, aynı birlik ve beraberlik ruhu ile bugün yaşadığı zor günleri de aşacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2016 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<