banner359

Anne-kız hastanelik oldu

13 Aralık 2016 Salı 11:33 2016-12-13 11:36:44
Anne-kız hastanelik oldu

 Kemalpaşa Mahallesi Adnan Mendere Bulvarı üzerinde bir evde yerinden çıkıp yere düşmekte olan soba borusunu tutmak isteyen anne ve kızı dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgilere göre, anne S.Ç. çocukları ile birlikte evde oturduğu sırada yerinden çıkan soba borusu devrilmek üzereyken, anne ile kızı B.Ş., soba borusunu tutarak devrilmemesini sağladı. Borunun yerinden çıkması ile evi duman kaplarken, anne S.Ç., küçük olan iki çocuğunu dışarı çıkardı. Sıcak olan boruyu tutmakta zorlanan anne ve kızı boruları birleştirmek için çalışırken, dumandan etkilendiler.

Belirtilen adrese gelen İtfaiye ekipleri yanar vaziyetteki soba kovasını ve boruları dışarı çıkarırken, anne ve kızına sağlık ekibi tarafından müdahale edildi. Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan anne ve kızı tedbir amacıyla hastaneye götürüldü. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<