banner359

Annesinin evini kundakladı

23 Ağustos 2019 Cuma 14:05 2019-08-23 16:49:57
Annesinin evini kundakladı

Beraber yaşadığı annesinin evini kundaklayıp kaçtı
Alanyurt'ta gece saatlerinde meydana gelen yangında tek katlı ev alev alev yandı. İddiaya göre beraber yaşadığı annesinin evini kundakladıktan sonra kaçan genç, emniyet ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgilere göre; Yangın saat 04.00 sıralarında Fatih Mahallesi Doğancı caddesinde bulunan Sevda D.'ye ait müstakil tek katlı ev iddiaya göre, beraber yaşadığı oğlu O.D(28) tarafından yakılarak kundaklandı. Evde bulunan annesi zorlukla kendini dışarı atarak kurtuldu. Çevredeki vatandaşlar alevleri fark ederek İnegöl İtfaiyesine haber verdiler. Yangın yerine İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.
İtfaiye ekipleri alevleri söndürmek için yoğun çaba sarf ettiler. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi.  Kundakladıktan sonra kaçarak kayıplara karışan şüpheli genç emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Talihsiz kadın ise evsiz kaldı.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 23.08.2019 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<