Araba lastikleriyle kütüphaneyi yeniden tasarladılar

04 Şubat 2020 Salı 18:03 2020-02-04 19:43:59
Araba lastikleriyle kütüphaneyi yeniden tasarladılar

İnegöl  Yunus Emre Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kullanılmayan atık araba lastiklerini boyayarak okul kütüphanesini yeniden tasarladı.

banner380

Kütüphanecilik Kulübü öğretmenleri Sevilay Atan ve Hülya Karakoç önderliğinde kullanım süreleri dolmuş olan araba lastiklerini okul bahçesine boyadı. Daha sonra bu lastikler okulun kütüphanesine konuldu. Kütüphaneye ayrı bir renk katan çalışma herkesin takdirini kazandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Fatma Doğlar Dağ, "Sıfır atık projesi kapsamında öğrencilerimiz topladıkları kullanım süresi dolan araba lastiklerini boyayarak okul kütüphanesinin istifadesine sundular. Atık koltuk kumaşları ile minderlerle tabure haline getirilen lastikler, kütüphaneye cıvıl cıvıl bir görünüm kazandırdı. Kütüphanecilik Kulübü öğretmenleri Sevilay Atan ve Hülya Karakoç önderliğinde çalışan kulüp öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kütüphanemize renk getirip daha cazip hale gelmesini sağladılar. Bu tür çalışmaları okul olarak çok önemsiyoruz. Çünkü öğrencilerimize hem sorumluluk hem de âidiyet duygusu kazandırdığına inandığımız bu faaliyetler artarak devam edecek" dedi.

Son Güncelleme: 04.02.2020 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<