banner359

Arabasını bırakıp kaçtı!

05 Ocak 2017 Perşembe 10:40 2017-01-05 10:45:32
Arabasını bırakıp kaçtı!
 Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kaza da iki otomobil çarpıştı, bir kişi yaralandı. Kazaya neden olan araç sürücüsü kaçarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgilere göre; hasta ziyaretinin ardından Akhisar mahallesine Bursa-Ankara karayolu üzerinden seyir halinde olan Kurtuluş O. Yönetimindeki 16 Y 0018 plakalı özel otomobile Akhisar kavşağı mevkiinde, arkasından hızla gelen sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 KDG 47 plakalı özel otomobil arkadan çarptı.

ARKA TEKERİ KOPARTIP YOLDAN ÇIKTI

Süratli olduğu bildirilen özel otomobil önündeki araca çarpıp arka tekerini yerinden çıkardıktan sonra karayolunun sağından çıkarak ancak durabildi. Kaza sonucunda 16 Y 0018 plakalı özel otomobilde bulunan 12 yaşındaki Muhammed  Ali O. Yaralandı.

KAÇTI

 Kaza da hafif yaralanan 16 KDG 47 plakalı özel otomobilin sürücüsü yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı.

Yaralı çocuk kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

 

 





Son Güncelleme: 05.01.2017 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<