Araçlar didik didik arandı

19 Mayıs 2018 Cumartesi 14:06 2018-05-19 14:20:28
Araçlar didik didik arandı


Gazişehir Gaziantep ile BB Erzurumspor arasında oynanacak olan Süper Toto 1. Lig Play-off final maçı öncesi İnegöl’de yoğun güvenlik önlemi alındı. Maç için Gaziantep’ten gelen binlerce taraftar ile otobüsler emniyet ekipleri tarafından didik didik arandı. 
Çaykur Rizespor ve Ankaragücü'nün ardından Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3’ncü takımın belirleneceği Gazişehir Gaziantep - Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor final maçı öncesi İnegöl’de güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı
Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele için Gaziantep’ten gelen taraftarların bulunduğu otobüsler, İnegöl girişinde durduruldu. 
Çok sayıda emniyet ekibinin görev aldığı uygulamada, otobüsten indirilen taraftarların üst araması yapılırken; otobüslerin içi ile bagajları didik didik arandı. Gün boyu süren uygulama sonucunda Gaziantep’ten gelen 100 otobüsün taraftarlar ile birlikte arandığı bildirildi. 
Araması yapılan otobüsler daha sonra Bursa’ya hareket etti. Maç için Bursa’ya gelen Erzurumspor taraflarının ise şehir girişinde aynı şekilde arandığı bildirildi. 
Saat 21.30’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

banner380

Son Güncelleme: 19.05.2018 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<