banner359

Artık kadınlar istediği yerde inebilecek

25 Ocak 2017 Çarşamba 10:45 2017-01-25 10:48:00
Artık kadınlar istediği yerde inebilecek

 Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüslerinde bayanların gece vakitlerinde otobüs durağı gözetmeksizin istediği yerde inmelerine imkan sağlayan önerge kabul edildi.

Halk otobüslerini kullanan bayan yolcuların saat 22.00´den sonra istedikleri noktada iniş yapabilmelerine olanak sağlayan düzenlemeyi içeren önerge Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi´ne sunularak kabul edildi.

BAYANLAR İSTEDİĞİ YERDE İNECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl´de şehir içi yolcu taşımacılığını üstlenen İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, "İNULAŞ otobüslerini kullanan bayan yolcuların belirli bir saat diliminden sonra istedikleri noktada iniş yapabilmeleri, varacaklar noktaya daha yakın mesafede inmelerini, kadınlara sokakta şiddete maruz kalma olasılığını düşüreceğini düşünmekteyiz. Bu düşünce ile saat 22.00 itibarı ile İNULAŞ Halk Otobüsleri´ni kullanan bayan yolcuların talebi halinde, durak zorunluluğu gözetmeksizin istenilen noktada İNULAŞ otobüs şoförlerince yolcu indirme işlemi yapılması konusunda ilgili tüm birimlerimizi ve çalışanlarımızı bilgilendirerek uygulamayı bu akşam tüm hatlarımızda hayata geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. 




Son Güncelleme: 25.01.2017 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<