banner359

Asfalt Çalışmaları Başladı

29 Mayıs 2019 Çarşamba 15:06 2019-05-29 18:41:39
Asfalt Çalışmaları Başladı

İnegöl Belediyesi, mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarının startını verdi.

İnegöl Belediyesi, yaz sezonuyla birlikte asfalt sezonunu açtı. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Kemalpaşa Mahallesi Topçular Sokakta yapımı tamamlanan asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceledi.

Beraberindeki Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Erdem Kaya ve belediye ekipleriyle inceleme yapan Dülger, burada çalışma hakkında açıklamalarda da bulundu. Bugün bir altyapı çalışmasını daha incelemek üzere bir araya geldiklerini kaydeden Dülger, “Hedefimiz İnegöl’de yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl’ümüzün her bir köşesini ihya ederek, hep birlikte daha güzel bir şehirde yaşamanın çözüm arayışları içinde hep daha iyisi için çalışıyoruz. Altyapı hizmetleri, bir ülke veya bölgede çeşitli ekonomik faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesi için gerekli ve öncelikli olarak üretilmesi gereken hizmetlerdendir. Bu sebeple altyapı çalışmalarına önem veriyoruz. Şehir estetiğini bozmadan, örnek bir şehir anlayışı ile planlı ve programlı bir şekilde hizmetlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

Yapılan çalışma ile ilgili de bilgiler veren Fevzi Dülger; “İmar planında sokak genişliği 10 metre olmasına karşın hâlihazırda 4,5 metre genişliğinde asfalt bulunmakta idi. Tretuvar çalışmaları da tamamlanınca yol genişliği 10 metreye ulaştığı için asfalt ihtiyacı oluştu. Eski asfalt ekonomik ömrünü tamamladığı ve asfaltta yapısal bozulmalar meydana geldiği için asfalt freze makinası ile sökülüp sokak geneli asfalt kaplama yapıldı. Asfalt hazırlık çalışmaları ve 3 adet yağmur suyu gideri müdürlüğümüz ekiplerince yapılmış olup 70 metre uzunluğundaki sokağa 150 ton asfalt serilerek çalışma tamamlanmıştır. Çalışmanın toplam maliyeti 50 bin TL’dir. İnegöl’ümüzün çevresiyle daha yaşanabilir ve örnek bir şehir olması yolunda bir bir projelerimiz yükselmeye devam ederken, vatandaşlarımızın layık olduğu, konforlu bir şehir hayatını ortaya koyma adına da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmamızın da İnegöl’e ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.05.2019 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<