Aşkım Kapışmak İnegöllülerle Buluştu

19 Ekim 2018 Cuma 12:06 2018-10-19 16:07:18
Aşkım Kapışmak İnegöllülerle Buluştu

İnegöl Belediyesi, Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak’ı İnegöllülerle buluşturdu. “İnsan etkileme ve ikna etme sanatı” konusunda anlatımlar yapan Aşkım Kapışmak’ın gösterisine ilçe halkının ilgisi yoğun oldu.

 Kış aylarında ilçe halkının içini ısıtacak etkinliklere imza atmayı hedefleyen İnegöl Belediyesi, Perşembe akşamı ünlü Türk yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak’ı ilçe halkıyla buluşturdu.

banner380

Ülkemizin alanında renkli ve tanınmış isimlerinden olan davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, İnegöl Belediyesi’nin Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl’e geldi. Aşkım Kapışmak, Perşembe akşamı 20.00’da da Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde “İnsan etkileme ve ikna etme sanatı” konulu seminer ile ilçe halkının karşısına çıktı. İletişim kanalları ve etkili iletişim konularında anlatım yapan Aşkım Kapışmak’ın seminerini; Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş takip etti. Kapışmak, Beşinci Mevsim Kültür Merkezindeki (BMKSM) etkili iletişim stratejileri ve beden dili, insanları etkileme ve ikna etme sanatı, motivasyon ve verimli çalışma yöntemleri’ konularında tek kişilik gösterisini İnegöllüler için sahneledi. Program sırasında zaman zaman konuklardan da sahneye davet edilenlerle birlikte eğlenceli ve bir o kadar da öğretici bir etkinlik gerçekleştirildi.

ALTIN ANAHTAR “İLETİŞİM”
İlgiyle izlenen program sonunda, Belediye Başkanı Alper Taban da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Taban; “Herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Aşkım Kapışmak bu akşam bizlerleydi. Gerçekten pozitif bir insan olduğunu düşünüyorum. Bir şeyleri belki kitaplarda da okuyoruz, hocalarımızdan dinliyoruz, ailelerimizde annelerimiz, babalarımız, büyüklerimiz mutlaka bir şeyler veriyor ama böyle bizzat sahne deneyimi olan, ekran yüzü olan ve kitleleri gerçekten derinden etkileyebilen sanatçılarımızı sizlerle buluşturmak istedik. Bugün ben çok keyif aldım. Çünkü tüm anlattıklarını önce kendi hayatında sorguladı ben bu işin neresindeyim diye. Pozitif olmak yeterli değil, iletişim çok önemli. Bana göre çağın en önemli anahtarı. Bugün kavga varsa, tartışma varsa, bir şeyleri konuşamıyorsak, sebebinin iletişim kuramıyor olmamızdır diye düşünüyorum. Onun için altın anahtarın iletişim olduğunu düşünüyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşması sonrası Taban, Aşkım Kapışmak’a üzerinde İnegöl’ün simgelerinin işlendiği çini hediye etti.

Son Güncelleme: 19.10.2018 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<