'Aşkın 21 Hali' İnegöllüler İle Buluştu

11 Ocak 2016 Pazartesi 10:14 2016-01-11 10:18:36
'Aşkın 21 Hali' İnegöllüler İle Buluştu

İnegöl Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Aşkın 21 Hali’ adlı Tiyatro ve Müzikli Söyleşi ile Nuri Şekercileri İnegöllülerle buluşturdu.

Mobilya Müzesi Konferans salonunda sahnelenen oyunda, İnegöl’ün yetiştirdiği yeteneklerden Nuri Şekerciler, hem rolüyle hem seslendirdiği parçalarla İnegöllüleri mest etti. Farklı evler, farklı aşklar ve en güzel şarkıların yer aldığı hem eğlenceli hem de müzikal dinletinin yer aldığı tiyatroya zaman zaman izleyicilerinde katılımı sağlandı.
Aşkın 21 Hali adlı tiyatro ve müzikli anlatıyla İnegöllü sanatçı Nuri Şekerciler, yaşanan ilginç ve trajikomik aşkları izleyicilerle paylaşarak onları güldürürken, seslendirdiği şiirlerle de duygulandırdı. Şekerciler, programda ayrıca canlı performans şarkılar da söyledi. Teknolojinin aşka getirdikleri ve aşktan götürdüklerinin konu edildiği, aynı zamanda eski zaman aşklarıyla günümüz aşkları arasındaki farklara da değinilen programda, günümüzdeki aşklara inceden göndermeler de yapılarak izleyicilere farklı bir program izleme keyfi yaşatıldı

Son Güncelleme: 11.01.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<