"Aslanlar gibi mücadele ettiler"

12 Nisan 2021 Pazartesi 16:57
"Aslanlar gibi mücadele ettiler"

İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, deplasmanda 1-0 mağlup ettiğimiz Kahramanmaraşspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Şimşir, şunları söyledi: “Bu maçlar gergin maçlar. Bir savaşın içerisindeyiz. Kendi işimizi doğru yapmamız lazım. Ben ona inanıyorum. Çok iyi oyun zaten beklemiyordum ama iyi mücadele bekliyordum. Oyuncularımız aslanlar gibi mücadele ettiler. 3 puanı hak ettik zannediyorum. Önemli bir kırılma maçıydı. Rakiplerimizi takip ediyoruz ama Velimeşe’nin aşağıya çekilmesi iyi oldu. Sonuçlar bizim lehimize oldu. Kırılma noktaları bizim için iyi oldu. Puan yada puanlara hiç fark etmez artık bakacağız. Hepsi bizim final.”

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<