banner359

Ateş Karıncaları Ateş Püskürdü!

01 Şubat 2020 Cumartesi 16:39 2020-02-01 16:43:07
Ateş Karıncaları Ateş Püskürdü!

ATEŞ KARINCALARI ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan milletvekilinin Türk bayrağına yapmış olduğu çirkin harekete Ateş Karıncaları çok sert tepki gösterdi.

Dernek bünyesinde yapılan toplantıda bir araya gelen gençler Türk bayraklarını donatarak çirkin saldırıyı pretosto etti. Açılış konuşmasını yapan derneğin kurucu başkanı Fatih Bayram; "Hepinizin bildiği gibi hafta içerisinde Yunanistan da Altın Şafak Partisinin milletvekili, aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış hilalin Mevlamızı temsil ettiği yıldızın peygamberimiz s.a.v.' i temsil ettiği şanlı bayrağımızı herkesin ortasında yırtıp atan soysuz milletvekiline cevap vermek istiyorum. Bu gördüğünüz bayrak Haçova da, moğaç da, mekke de, kudüs de İstanbulun önünde surlara diktiğimiz bayrak yine bizim bayrağımızdı. Bugün yırtılan bayrak ve onun temsilcisi olan Türkiye aynı ziyneyette ve şuurda olan dedelerin evlatları olarak temsilcisidir. O yüzden diyoruz kibiz Avrupada ve tüm dünyada bize yapilan tüm saldırılara karşı Mehmet Akif'in yazmış olduğu mısra ile cevap veriyoruz. 'Toplu attıkça yürekler onu top bile sindiremez.' Biz  aziz Türk milleti olarak bayrağımıza sancağımıza Kuranımıza dinimize her satıhta sahip çıkacağımıza buradan söz veriyoruz. Bir ülkenin mukeddesatına saldırmak aslında o kişinin ezikliğinin delaletidir. Bugün biz burada Ateş Karıncaları olarak vatanımıza ve bayrağımıza aahip çıkıyoruz. Bayrağımıza saldırı yapanları en şiddetli bi şekilde kınıyoruz ve onları adam olmaya herkesin mukedesatına saygı duymaya davet ediyoruz. 

Bu görmüş olduğunuz Yunan bayrağını da arkadaşlarımla beraber huzurunuzda yakabilirdim ama biz bir milletin mukeddesatına sünnetullah gereği bize zarar vermediği müddetçe saygı duyulması gerektiğine inan bir inancın ümmetin evladıyız." İfadelerini kullandı.

Program daha sonra yapılan dua ile son buldu.

Son Güncelleme: 01.02.2020 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<