banner359

Ateş Karıncalarından İtfaiyeye Ziyaret

28 Eylül 2017 Perşembe 10:03
Ateş Karıncalarından İtfaiyeye Ziyaret

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, İnegöl İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Ateş Karıncaları Onursal Başkanı Fatih Bayram, "İnegöl itfaiyemizin ve Türkiye´nin 303. yılını kutlamak maksadıyla canları pahasına görevlerini bilinçle yapan itfaiyemize bir ziyaret gerçekleştirdik. İtfaiye Haftanızı kutluyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Biliyorsunuz nasıl ki berberlerin piri varsa, marangozların piri varsa itfaiyemizin de pirlerinden olarak Hz İbrahim (a.s) geçiyor. Mancınıkla ateşe atıldığında berden ve selamen (Ateşe soğu ve selametli ol) dediği için bizde itfaiyemizde çalışan arkadaşlarımıza ve yangınlara müdahale eden gönüllü kardeşlerimize diyoruz ki, Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun. Hakikaten itfaiyecilik zor bir meslek. Her bir itfaiye erimiz formunda eğitimlerini almış, sertifikalarını almış ve en son teknolojiyle donanmış araçlarıyla can kurtardıkları için hem İnegöllüler olarak hem de diğer bütün kurumsal yapılar olarak itfaiyemizin yanında olmalıyız. Bizlerde Ateş Karıncaları olarak hem desteğimizi hissettirmek hem de moral amaçlı bir ziyaret düşündük. Bütün itfaiye erlerimize kazasız belasız hayırlı görevler diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından İtfaiye Müdürlüğünün önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<