Avarlar'da düzenleme başladı

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:04
Avarlar'da düzenleme başladı

Kazaların en sık yaşandığı yerlerden biri olması nedeniyle Karayolları tarafından köprü kavşak yapılan Avarlar’da sorun bir türlü çözülemedi. İnegöllülerin yapımı nedeniyle en fazla eleştirdiği köprülü kavşaklardan biri olan Avarlar’da yine değişikliğe gidildi. 

banner380

Yapılan düzenlemeyle artık Ertuğrulgazi Caddesi’nden araçlar direk Ankara yoluna geçiş yapamayacak, kavşağın olduğu alana kadar gitmesi gerekecek. Ayrıca Ertuğrulgazi’ye dönmek isteyenler de önce Ankara Caddesi’ne girmek zorunda. Yeni düzenleme ile Ertuğrulgazi Caddesi’ne giren araçlarla, caddeden çıkanların karşılaşmasının önüne geçildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen belediye meclisinde soru önergesi sunan MHP’li üye Ahmet Genç, Avarlar kavşağında bazı sorunların olduğunu belirterek, trafik akışının sağlıklı şekilde sağlanması için gerekli düzenlemenin yapılmasını talep etmişti. Genç’e cevap veren Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de “Büyükşehir bu konuda çalışma yapıyor. Büyükşehir ile görüşme yaptık. UKOME’den de bu karar çıktı. Hafta inşallah yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<