banner359

Avrasya Maratonuna Davet

27 Ekim 2015 Salı 15:37 2015-10-27 16:53:03
Avrasya Maratonuna Davet

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 37. Vodafone Kıtalar Arası Avrasya Maratonunun 15 Kasım 2015 Pazar günü koşulacağını bildirerek, tüm İnegöl halkını maratona katılmaya davet etti.
Encümen Salonu’nda konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Halkımızdan gelen talepleri değerlendirerek son yıllarda geleneksel hale getirdiğimiz Avrasya Maratonu organizasyonunu bu yıl yine gerçekleştiriyoruz. Yüz bini aşkın sporseverin iki kıtayı dostluk ve centilmenlik duygusuyla birleştirmesi İstanbul Maratonu'nu dünyanın en ilgi çekici maratonu haline getirmiştir. Avrasya Maratonu, yürüyüş yapma ve koşma imkânı ile spora özendirme açısından önemli bir ulusal etkinliğimizdir. Bizde İnegöl Belediyesi olarak yıllardır süre gelen geleneğimizi devam ettirip bu yılda bu organizasyonda yerimizi alıyoruz. 37. Vodafone Kıtalararası Avrasya Maratonu 15 Kasım Pazar günü koşulacaktır. Organizasyon kapsamında; maraton dediğimiz 42.195 metre koşusu, 15 kilometre koşusu ve 10 kilometre koşusu ile herkese açık halk koşusu düzenlenmektedir.

SON BAŞVURU 4 KASIM 

İnegöl Belediyesi olarak özellikle herkese açık olan ücretsiz Halk Koşusu için kayıtları alacağız. Halk koşusu için alt yaş sınırı bulunmamaktadır, zamanlama ve sıralama yapılmayan bu koşuya katılım herkese açıktır. İnegöl Belediyesi olarak Avrasya maratonuna katılmak isteyen ilçe halkımıza, gidiş geliş olmak üzere ulaşım ve katılımcılar için kumanya sağlıyoruz. Ayrıca her katılımcıya Avrasya Koşusunun bir anısı olarak İnegöl Belediyesi tişörtü hediye edeceğiz. Bastırılan bu tişörtlerle katılımcıların, İnegöl'ü Avrasya maratonunda temsil etmeleri sağlanmış olacak. Kontenjanımız 100 kişi ile sınırlıdır. Avrasya Maratonu Halk Koşusuna katılmak isteyen vatandaşlarımızın 04 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadar Kültürpark içinde bulunan Belediye Spor Salonuna ya da Hizmet Masasına müracaat etmeleri gerekmektedir.” dedi.

Son Güncelleme: 27.10.2015 16:53
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<