Aynı yerde iki kaza: 4 yaralı

30 Temmuz 2018 Pazartesi 09:45 2018-07-30 11:23:07
Aynı yerde iki kaza: 4 yaralı

Bursa-Ankara karayolu üzeri şehitler kavşağında bir dakika arayla meydana gelen iki kazada iki otomobil yağmur suyu kanalına uçtular.

Edinilen bilgilere göre ilk kaza şehitler kavşağı mevkiinde meydana geldi. Bursa'dan İnegöl'e seyir halinde olan Şaban İ. Yönetimindeki 16 KA 006 plakalı özel otomobil, şehitler kavşağı mevkiinde yoldan çıkarak yağmur suyu kanalına uçtu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

banner380

İkinci Kaza ise ilk kazanın olduğu yere 15 metre kala meydana geldi. Bursa'dan İnegöl'e seyir halinde olan Cabir B. Yönetimindeki 16 ABH 842 plakalı özel otomobil Şehitler kavşağı mevkiinde yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yağmur suyu kanalına düşerek ters döndü. Kaza sonucunda sürücü Cabir B.  ile araçta bulunan 4 yaşındaki Yusuf B., Kenan B. Ve Makbule B. Yaralandılar. Kanaldaki sular aracın içine dolmaya başladı. Araçta sıkışan  yaralılar, İtfaiye arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından boğulmaktan kurtarıldılar. Biri çocuk 4 kişi, kaza yerine sevk edilen 112 Acil servis ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 30.07.2018 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<