banner359

Azılı Hırsız Yakalandı

16 Kasım 2017 Perşembe 15:30 2017-11-17 09:32:38
Azılı Hırsız Yakalandı

Azılı Hırsız Yakalandı
İnegöl’de birçok evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı olaylarına karışan azılı hırsız kovalamaca sonucunda yakayı ele verdi. Motosiklet ile kaçarken yakalanan hırsızın motosikleti de çalıntı çıktı.
Edinilen bilgilere göre; İnegöl’de farklı noktalarda evlerden hırsızlık ve motosiklet çalarken bazı işyerlerinin kameralarına yansıyan hırsızın Orhaniye Mahallesi Kurt sokakta dolaştığı tespit edildi.
Harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kurt sokakta seyir halinde olan motosikleti durdurmaya çalıştılar. Polisin dur ihtarına uymayan motosikletli, kovalamacada yakalandı.
ALLAH’IM BENİ KURTAR
Ekipler tarafından başarı ile yakalanan şüpheli Mahsun E., sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada “Allah’ım beni kurtar” diyerek söylemde bulunması dikkat çekti.
Hırsızlık olaylarında bir çok güvenlik kamerasına yansıyan şüpheli, gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 17.11.2017 09:32
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<