banner359

Baba-Oğul Polise Saldırdı!

22 Haziran 2017 Perşembe 16:43 2017-06-22 16:52:46
Baba-Oğul Polise Saldırdı!

 Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kazanın ardından ehliyeti ve plakası olmayan motosiklet sürücüsü ile Uzman çavuş olan oğlu, görevini yapan polislere saldırdı. Kaza ve kavga sonucunda biri polis 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde olan sürücü Mükremin Ç. Yönetimindeki 16 Y 8227 plakalı özel otomobil metal sanayi kavşağından döndüğü sırada, Alanyurt istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan Ali Ö. Yönetimindeki tescilsiz motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosikletten düşen sürücü Ali Ö. İle arkasındaki eşi Ayfer Ö. Yaralandı.
Yaralılar kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.
ÖFKELİ AİLE POLİSE SALDIRDI
Tedavinin ardından Acil Serviste tahkikat yapan Trafik Polisleri, motosiklet sürücüsü Ali Ö.’nün ehliyetinin olmadığını, motosikletin ise tescilinin olmadığını tespit ederek, cezai işlem uyguladılar.
Cezanın ardından öfkelenen Ali Ö., tescilsiz olan motosikleti polisin elinden kaçırmaya çalıştı. Ekipler motosikleti sürücüden alıp çekiciye teslim ettiler.
İyice sinirlenen Ali Ö. Ve o sırada yanına gelen Uzman çavuş olduğu öğrenilen oğlu Onur Ö., trafik ekiplerine saldırdılar. Saldırı sonucunda trafik polisi A.K. hafif şekilde yaralanırken, öfkeli baba ve oğlu hastanenin güvenlik görevlileri ve takviye ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek polise mukavemetten gözaltına alındılar. 
kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 22.06.2017 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<