banner359

Baba ve oğlu tutuklandı!

04 Eylül 2019 Çarşamba 10:32
Baba ve oğlu tutuklandı!

İki grup arasında, borç- alacak yüzünden çıkan ve 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, yaralanan babanın ardından oğlu da tutuklandı. Diğer yaralının ise tedavileri sürüyor.

Alınan bilgilere göre; Kerem A., (42) ve oğlu Kenan A., (18), iddiaya göre, daha önce borç olarak verdikleri parayı almak üzere, Ahmet Cin’in Ahmet Akyollu Caddesi üzerindeki işyerine gitti. Burada Ahmet Cin ile Kerem A., arasında tartışma başladı. Tartışmanın ardından çıkan silahlı kavgada Ahmet Cin oğlu Alper Cin, Kenan A., Kerem A., ve dükkanın dışında bulunan Yaşar A., silahla vurularak, yaralandı. Yaralılardan Kerem A., yaralı oğluyla birlikte kullandıkları otomobille hastaneye gelirken; diğer 3 yaralı ihbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Alper Cin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 6 aylık hamile eşi Ebru Cin’in gözleri önünde öldürülen genç, İshakpaşa camiinde kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Kulaca mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Diğer yaralılar Kerem A., ile oğlu Kenan A., Ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınan baba Kerem A., İnegöl’e getirildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Kenan A., da çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Böylece silahlı saldırıda tutuklu sayısı 2’ye yükseldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<