banner359

Bağımsız cumhurbaşkanı adayları için imza süreci başladı

04 Mayıs 2018 Cuma 15:39 2018-05-04 17:19:32
Bağımsız cumhurbaşkanı adayları için imza süreci başladı

Erken seçime sayılı günler kala, bağımsız cumhurbaşkanı adayları için imza verme işlemi başladı.Bağımsız cumhurbaşkanı adayları, 100 bin imza toplayarak 24 Haziran’daki erken seçime girebilecek.

Şimdiye dek bağımsız olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz adaylıklarını ilan etti.

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi İnegöl'de de , bugün ilçe seçim kurullarına giderek saat 08.00’den itibaren destekledikleri siyasetçilerin aday olmaları için imza vermeye başladı. İmzalar, haftasonları dahil son gün 9 Mayıs olmak üzere, saat 08.00-20.00 arasında verilebilecek.

İyi Parti İlçe Başkanı Müfit Besler ve beraberindeki partililerle birlikte  imza dilekçesini vermek üzere İnegöl Adliyesine geldi.

Besler burada yaptığı açıklamada,“İYİ Parti, Cumhurbaşkanı adayı olarak Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i aday göstermiştik. Kendisi adaylık sürecini başlattı. Kendisine 100 bin imza yetiyor ama biz 1 milyon imza hedefledik. Kendisine destek vermek için şuan adliyedeyiz. İnegöl’de olduğu gibi Türkiye’nin her yerinde imza kampanyası devam ediyor. 4-9 Mayıs tarihleri arası Cumartesi ve Pazar günü dahil olmak üzere kimlikleriyle ilçe seçim kuruluna müracaat eden arkadaşlarımız imza verebiliyor. Biz ‘komşunu da al destek ver’ diyoruz. Demokrasi adına herkesi Cumhurbaşkanı adayımız Meral hanıma destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 04.05.2018 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<