banner359

Bakkalar Odası şehit polis anısına aşure dağıttı

06 Kasım 2015 Cuma 12:30 2015-11-06 13:35:20
Bakkalar Odası şehit polis anısına aşure dağıttı
 İnegöl Bakkallar Odası tarafından, 1991 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevliyken, şehit olan Polis memuru Selahattin Otabaş anısına Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere aşure ikramında bulunuldu.
Aşure etkinliğine, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Bursa Esnaf Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, İnegöl Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, bazı oda Başkanları ile öğrenciler katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen etkilikte, teneffüse çıkan öğrencilere aşure ikram edildi.

Etkinliğe katılan BESOB Başkanı Arif Tak, “İnegöl´e her geldiğimde önemli bir etkinlikle karşılaşıyorum. Bu günde burada güzel bir etkinlik yapıldı. Bu etkinliğin şehit emniyet mensubu ve ailesi adına yapılmış olması çok önemli. Memleket için, vatan için canını verenlere bir armağan oluyor. Bakkallar Odası ve yönetimini kutluyorum. İnegöl her zaman her şeyin önderliğini yapıyor. Bugün Türkiye´de 1 Kasım´dan önceki düşünceler tabiî ki şu anda daha normalize oldu. Milletimizin önü açık, esnafımızın önü açık. Biz çok endişe duyuyorduk, büyük sıkıntılar yaşanacak diye. Ama şuanda önümüz açıldı, istikrar sağlandı. Türkiye´miz bundan sonra kalkınma hamlesi içerisinde olacaktır. Önümüzdeki bulutlu günler geride kaldı. Hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 06.11.2015 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<