banner359

Balık Tarlası!

13 Nisan 2019 Cumartesi 11:53 2019-04-13 12:03:36
Balık Tarlası!

Boğazköy barajının sularının çekilmesiyle milyonlarca balık kıyı da can vermeye başladı. Balıkları gören sürücüler, araçlarını yol kenarına park ederek adeta tarladan ürün hasat eder gibi elleriyle balıkları topladılar.

İnegöl’ün Boğazköy sulama barajında bir anda suyun çekilmesiyle balıklar kıyıya vurdu. Milyonlarca balık can çekişirken, bu durumu gören vatandaşlar elleriyle çuval çuval balık tuttular. Adeta balık tarlasına dönen alanda vatandaşlar kolayca balık tutmanın sevincini yaşadılar.

Elleriyle balık tutun İslam Ahmet, “Sabah işe gidiyorduk. Arkadaşlar aradı balıklar ölüyor diye. Bizde ellerimizle topluyoruz. Duyanlar buraya geliyor. Bu sabah barajın suyu bir anda azalınca böyle olmuş. milyonlarca balık var.” dedi. BİZDE GELDİK TOPLADIK Ziyaetttin Murat ise, “Duyan geliyor. Bizde geldik topladık. Sonuçta balıklar ölecek. Bu durumu önlem alınması gerekiyor. Birkaç güne ölür bunlar. Bizde geldik balık tutuyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 13.04.2019 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<