banner359

BALKADER'den Aktaş’a ziyaret

03 Aralık 2015 Perşembe 11:08 2015-12-03 11:10:34
BALKADER'den Aktaş’a ziyaret

 Bursa Balkan Kadınlar Derneği (BALKADER) Başkanı ve dernek üyeleri İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün BALKADER başkanı ve üyeleri ziyaretimize gelirken sürpriz yaparak bizlere meşhur Arnavut böreği getirmişler. Bu nazik hareketlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
BALKADER’in Bursa ve Balkan coğrafyasında yapmış oldukları çalışmalara değinen Aktaş; “Bayanlarımızın sosyal hayata ve özellikle ticari hayata katılımlarını artırmalıyız. Kadınlarımızın katılımlarını daha da artırıcı bir ortam hazırlama noktasında bayanlar tarafından bu tür faaliyetlerin yapılıyor olması takdire şayan bir durum. Bu noktada yürütmüş oldukları faaliyetlerden ötürü dernek üyelerini tebrik ediyorum” dedi.
 
Aktaş konuşmasının sonunda; “Bizim de belediye olarak Balkan coğrafyasında özellikle Kosova da Bosna da kardeş şehirlerimiz var. Bu şehirlerde restorasyon çalışmaları yaptık. İftar çadırları açtık. Farklı faaliyetler de bulunmaya da devam ediyoruz. İnşallah BALKADER’in Balkan coğrafyasında bundan sonra yapacağı faaliyetlere belediye olarak elimizden geldiğince katkı ve destek olmaya çalışacağız. Kendilerine ayrıca ziyaretimize geldikleri için teşekkür ediyorum. Yapmış oldukları bu hayırlı çalışmalarla ilgili de başarı ve kolaylıklar diliyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
BALKADER Dernek Başkanı Hayriye Kosova ise konuşmasında; “Bursa Balkan Kadınlar Derneği Başkanı ve Dünya Boşnaklar Kongresi Bursa Koordinatörü olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etmek istedik. Çok değerli ve başarılı belediye başkanımıza bizleri bugün kabul ettikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Kosova; “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizin amacı hem dernek olarak Balkan coğrafyasında yürütmüş olduğumuz projeler hakkında başkanımıza bilgi vermek hem de bundan sonra İnegöl Belediyesi ile ortak projeler yapma noktasında istişare yapalım istedik. İnşallah bundan sonra ortaya koyacağımız projeleri İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa yapmak istiyoruz. Bu noktada Balkan coğrafyasında Bosna, Üsküp, Makedonya, Kosova, Priştine ve Prizren’de dernek olarak yapacağımız projelerde İnegöl Belediyesi ile ortak akıl yürüterek ortaya güzel uygulamalar çıkarmak istiyoruz” dedi.
 
Kosova son olarak; “İnegöl Belediyesi ile birlikte yapacağımız projelerle Balkanlar’da Bursa’nın ve İnegöl’ün adını duyurmak istiyoruz. Bugün bizleri misafir olarak kabul eden Belediye başkanımıza dernek üyelerim adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2015 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<