banner359

Başbuğ Alparslan Türkeş Rahmetle Anıldı

.

04 Nisan 2015 Cumartesi 18:06 2015-04-04 20:24:09
Başbuğ Alparslan Türkeş Rahmetle Anıldı

 Milliyetçi Hareket Partisi Merhum Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş ölümünün 18. Yılında rahmetle anıldı. MHP İlçe Kadın Kolları yönetimi tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş adına vatandaşlara lokma ikram edildi.

Saat 13.30'da parti önünde düzenlenen etkinlikte  bin kişiye lokma ikram edildi.
Etkinlik hakkında açıklama yapan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram, “Merhum liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’in ahirete intikalinin 18. yıl dönümü dolayısıyla MHP İnegöl ilçe kadın kolları olarak düzenlediğimiz lokma ikramına hoş geldiniz sefa getirdiniz. Merhum liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş, seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. O büyük dava ve devlet adamının aramızdan ayrılışının 18. yıl dönümünde bizlere bırakmış olduğu emanetlerin anlam ve önemini bu vesileyle bir kez daha idrak ediyoruz. Milliyetçi hareketin kurucu lideri ve büyük Türk Milliyetçisi Alparslan Türkeş, inanç, bilgi, cesaret ve kararlılık gibi önemli özelliklere sahip olan değerli bir şahsiyet olarak tehlikelere ve tüm zorluklara karşı cesaretle göğüs germiş ve ömrü boyunca yılmadan, yorulmadan azimli bir şekilde inandığı Türk – İslam davası uğruna çalışmayı son nefesine kadar devam ettirmiştir. Cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş, hayatı boyunca Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için Türk milleti ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir. Liderliği, azmi ve bilgisiyle herkes tarafından taktirle karşılanan Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk – İslam aleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine  ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha çok artmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Başbuğumuz merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının 18. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; Türk – İslam alemine, Türk Milliyetçilerine ve ülkücü harekete baş sağlığı diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun.” Dedi.
TÜRKİYE SIKINTILI GÜNLERDEN GEÇİYOR
MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ise, “Merhum liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’in ahirete intikalinin 18. yıl dönümü nedeniyle kadın kollarımız ve ilçe teşkilatımız lokma dağıtımı yapmaktadır. Ruhu şad olsun. Türkiye sıkıntılı günlerden geçiyor. İnşallah 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde bu sıkıntılı süreci aşmak adına partimiz Türkiye çapında çalışmalarına son hızla devam ediyor. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Son Güncelleme: 04.04.2015 20:24
Anahtar Kelimeler:
InegölMhpBaşbuğAnma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<