banner359

Başdere Hukuk Bürosu açıldı

22 Şubat 2019 Cuma 16:32
Başdere Hukuk Bürosu açıldı

İnegöl’de avukatlık görevini icra eden Ertan Başdere’ye ait Başdere Hukuk Bürosu bugün dualar eşliğinde açılışı gerçekleşti.
Kemalpaşa Mahallesi Adliye Sokak No : 6 adresinde bulunan, Başdere Hukuk Bürosunun açılışına siyasi partilerin ilçe başkanları, yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Kısa bir selamlama konuşmasının ardından açılışa katılanlara teşekkür eden. Başdere Hukuk Bürosu sahibi Ertan Başdere “Adalet mekanizmasının 3 temel sacayağından biri olan avukatlık mesleğinin, en adil şekilde icra etmek için kurduğumuz büronun açılışında sizleri görmekten çok mutluyum.  Açmış olduğumuz hukuk büromuzun, İnegöl ve avukatlık mesleği adına hayırlı olmasını diliyorum. Görevim gereği, bu mesleğin verdiği yükümlülük ve sorumlulukla en iyi şekilde icra edeceğimden ve mesleğe başlarken etmiş olduğum yemine sağdık kalarak Avukatlık cüppesini kutsallığına yakışır şekilde taşıyacağımdan şüpheniz olmasın. İlkokuldan itibaren iyi bir eğitim almam için çaba gösteren, Hukuk Fakültesi ve stajlık döneminde iyi bir hukukçu olmak için sürekli yanımda olan aileme, meslek büyüklerime ve bana bu süreçte sonsuz destek veren eşime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.
ARAMIZDA SEÇKİN BİR YER EDİNDİ
Bursa Barosu İnegöl Temsilcisi Varol Sarılar ise; “Meslektaşım Ertan Başdere aramıza çok kısa bir süre önce katıldı. Tutumuyla davranışıyla çizgisiyle gerçekten aramızda çok seçkin bir yer edindi.  Ben kendisini istikbal vaat eden bir meslektaşımız olarak görüyorum. Hukuka, hukuk devletine ve hukuk üstünlüğüne insan haklarına çok büyük katkı vereceğine inanıyorum” dedi.
HAYIRLI OLSUN
Hayırlı oldun dilekleri ile konuşmasına başlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Güzel bir günde güzel bir mekânın açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şehrin yerel idarecisi olarak bu şehirde açılan her yeni işletme bizler için gurur meselesi.  Bu ticari aktivite içerisinde insanlar çalışacak beraberinde hizmet üretecek buda ekonomiye katkı istihdama katkı sağlayacak. Bundan dolayı çok mutluyum. Bu işler cesaret isteyen işler yeni bir işletme açmak girişimcilik ruhu isteyen işler kendilerini kutluyorum.” Dedi.
Yapılan duanın ardından iş yerinin açılış kurdelesi kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<