Başhekim'den koronavirüs hastaları için çağrı

28 Ağustos 2020 Cuma 16:42 2020-08-28 16:48:29
Başhekim'den koronavirüs hastaları için çağrı

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, hastanede yatan ağır koronavirüs hastaları için plazma kan çağrısı yaptı.

banner380

Konu ile alakalı sosyal medya hesabından açıklama yapan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen şu ifadeleri kullandı; “Bilindiği üzere "COVID19 Pandemisi" son hızı ile devam ediyor. Maalesef pozitif hasta sayılarımızla beraber "Ağır Hasta" sayılarımız da artış gösteriyor. Enfeksiyonu geçirmiş ve hastalıktan kurtulmuş kişilerin kanlarında oluşan bağışıklık hücrelerini içeren plazma, hastalığı ağır geçiren kişiler için hayata bağlayan bir köprü görevi görüyor. İşte bu nedenden dolayı Allah'ın verdiği lütuf ile hastalığı yenen kişiler plazma bağışı yaparak, ağır hastalar için umut olabiliyor. Hastalığı yenen ve sayıları binleri geçen İnegöl'lü vatandaşlarımız. Eğer plazma bağışı ile umut olmak istiyorsanız hastanemiz iletişim numarasından bize bilgilerinizi bırakın. İhtiyaç durumunda size hemen ulaşalım. Bir hayata bir nefes katkı sağlayalım.”

Son Güncelleme: 28.08.2020 16:48
Anahtar Kelimeler:
InegölKanKoronaPlazma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<