banner359

Başına Gelenler "Yok Artık" Dedirtti

12 Nisan 2019 Cuma 23:05 2019-04-13 11:34:11
Başına Gelenler "Yok Artık" Dedirtti


Geçtiğimiz gün İnegöl’de yakalanan ve ikiz plaka olduğu iddia edilen araçlardan birinin plakasının yanlış basılması sonucu, araç sahibinin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 05.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen radar uygulaması esnasında kontrole takılan 16 AAB 723 Plakalı araç, tescil bilgilerinde farklılık olduğu tespit edilmişti. Yapılan incelemelerde aracın plakası ile tescil bilgilerinde farklılık olduğu tespit edildi.
Cumhuriyet savcılığının talimatı ile araç sahibi H.İ.T gözaltına alınırken resmi belgede sahtecilik suçundan 5 bin 488 TL para cezası uygulanarak araç otoparka çekilmişti.
HARF HATASI ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan ikiz plakası iddia edilen aracın sahibi H.İ.T aracını Bilecik’in Bozüyük ilçesinden aldığını belirtirken, Bozüyük Şoförler odasındaki plaka basım personelinin B yerine A harfini basmasından kaynaklı bir hata olduğu ortaya çıktı. 
ARACINI TESLİM ALDI
Araç sahibi H.İ.T bugün İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ve Bozüyük Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal ile birlikte aracını teslim aldı. 
CEZA İPTAL EDİLECEK
Öte yandan H.İ.T’ye resmi evrakta sahtecilik suçundan kesilen para cezası ise iptal edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.04.2019 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<