banner359

Başkan Aktaş, Başbakan için destek istedi

-

02 Ağustos 2014 Cumartesi 11:09 2014-08-02 13:13:24
Başkan Aktaş, Başbakan için destek istedi
 
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için vatandaştan 
oy istedi. 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve ilçe teşkilatı ile birlikte 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Mer-Pa Pazar yerini gezerek vatandaşlardan oy istedi.

“İLK DEFA HALK SEÇİYOR”
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için vatandaşlardan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Aktaş, “10 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. İlk defa halkın seçeceği bir Cumhurbaşkanı göreve gelecek. Birinci periyotla alakalı 3 tane aday var. Çok değerli Başbakanımız, partilerin ortak çıkarttığı aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş.”

“HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRMEMİZ GEREKİYOR”
“Sayın Başbakanımızı bütün Türkiye değil bütün Dünya tanıyor. Ama takdir edersiniz ki, AK Parti kadroları olarak bizim bu noktada halkımızı bilinçlendirmemiz gerekiyor. İşlerimizden vakit bulduğumuz alanda da teşkilatımızla beraber Pazar yerlerinde ve farklı ortamlarda bilgilendirmeler yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

VATANDAŞA SANDIK ÇAĞRISI
Recep Tayyip Erdoğan’ın bir Dünya markası olduğuna değinen Aktaş, “10 Ağustos malum Pazar günü olduğu için tatil günü. Benim oyumla mı bu iş hallolacak gibi bir kanaat içerisinde asla kimse olmasın. Bu bir vatandaşlık bilincidir. Bu noktada muhakkak gidip tercihleri yapsınlar. Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir oyla seçilmesi demek Türkiye’nin bölgesinde daha da güçlenmesi anlamına geliyor” diyerek vatandaşa sandığa gidin çağrısı yaptı

Son Güncelleme: 02.08.2014 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<