Başkan Aktaş Milli Eğitim’i Ziyaret Etti

06 Ocak 2016 Çarşamba 10:04 2016-01-06 10:06:21
Başkan Aktaş Milli Eğitim’i Ziyaret Etti

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bazı AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleri ile birlikte sürdürdüğü kurum ziyaretleri kapsamında bu gün Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Aktaş, belediyenin eğitime yönelik desteklerinin süreceğini söyledi.

banner380
BUNDAN SONRA DA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Her hafta bir kuruma yapılan ziyaretlerin bu haftaki adresi olan Milli Eğitim’de personelle de tek tek görüşen Başkan Aktaş, ziyarete ilişkin bir açıklama da yaptı. Her hafta yönetici ve meclis üyeleri ile farklı kurum ve kuruluşlara ziyaretler yaptıklarını anımsatan Aktaş, Milli Eğitim’le olan işbirliğinden de söz ederek şöyle konuştu: “Milli Eğitim’de bizim çok iç içe olduğumuz ve yakinen görüştüğümüz, farklı projelerine destek verdiğimiz, okullarla alakalı tadilat, tamirat, düzenleme çalışmalarına çok ciddi katkı koyduğumuz önemli bir konudur. Bunu yaparken de bir tane hedefimiz var; geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak. Ben bu noktada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu destek ve katkıların devam edeceğini ifade etmek istiyorum.”

ÇOK CİDDİ DESTEKLER ALIYORUZ

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise Başkan Aktaş’ın ekibiyle birlikte İnegöl’de belediye hizmetlerinde, kendilerinin de milli eğitim hizmetlerinde amme hizmeti yaptıklarını ifade ederek konuşmasına başladı. “Burada hepimizin maksadı İnegöl’ümüze, İnegöl’ümüzün halkına ve çocuklarına daha iyi hizmetler sunabilmek” diyen Bilican, “Bu manada biz Milli Eğitim olarak okullarımızda herhangi bir eksiğimiz, gediğimiz, sıkıntımız, okullarımızın bakım, tadilat, onarım gibi çalışmalarda ve sosyal faaliyetlerde Başkanımızdan ve ekibinden çok ciddi katkılar görüyoruz. Burada huzurunuzda ben kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MANEVİ SORUMLULUK ÖN PLANDA

Belediye imkanlarının da sınırlı olduğuna dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Bilican, buna rağmen Belediyenin o imkanlar dahilinde kendilerinin taleplerini yerine getirdiklerini söyledi. Bilican, ortak bir hizmet yürütüldüğünü kaydederek, “Biz ortaklaşa bir hizmet yürütüyoruz. Bu hizmetler içerisinde manevi bir sorumlulukta var. Başkanımızın da bu manevi sorumluluğu ön planda tutuyor” dedi.

İNEGÖL’DE BİR İLÇE NÜFUSU KADAR ÖĞRETMEN VAR

İnegöl Milli Eğitim hakkında da bilgi veren Bilican, “İnegöl’ün nüfusuyla birlikte öğrenci sayısı da her geçen gün artıyor. Şuanda da 130 resmi ve özel okullarımızda 52 bin örgün olmak üzere 58 bin öğrenciye hizmet veriyoruz. Toplamda da 3 bin 575 çalışanımız vardır. Bu da çok ciddi bir sayı ve birçok ilçenin nüfusundan büyük” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 06.01.2016 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<