Başkan Aktaş öğrencileri kırmadı!

01 Aralık 2016 Perşembe 09:41 2016-12-01 09:46:24
Başkan Aktaş öğrencileri kırmadı!

 İnegöl Belediyesi tarafından kamelya alanları oluşturulan ve bahçe düzenlemesi yapılan Çınarcık Meslek Yüksekokulu yeni görünümüne kavuştu.

banner380
Eğitime yaptığı yardımlar ile kendinden söz ettiren İnegöl Belediyesi, yeni bir çalışmaya daha imza attı. Çınarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin davetlisi olarak geçen Ekim ayında Çarşamba Sohbetleri adlı programda Yalova´da üniversiteli öğrenciler ile buluşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin taleplerini karşılıksız bırakmadı. Programda gençlerden gelen “Üniversite bahçemizde oturulacak alan sayısı yeterli değil, bu konuda bizlere destek olur musunuz?” sorusuna samimi bir şekilde cevap veren Başkan Alinur Aktaş, üzerinden bir ay bile geçmeden verdiği sözü tutarak okulun sosyal donatı alanına önemli katkıda bulundu.

AMACIMIZ HALKIMIZIN YAŞAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞI BİR ŞEHRİ YENİDEN İMAR ETMEK

İnegöl Belediyesi´nin katkılarıyla Çınarcık Meslek Yüksekokulu´nun değişen yeni görünümü hakkında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Belediye olarak İnsan odaklı çalışma prensibi ile 7/24 şehrin her noktasında hizmetlerimizi halkımızla buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda temel belediyecilik hizmetleri yanında eğitimden spora, kültür sanattan turizme kadar belediyenin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Amacımız halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehri yeniden imar etmek. Güne başlarken bu anlayışla hizmetlerimizi halkımıza götürmenin telaşı içerisindeyiz” dedi.

ÖĞRENCİLER İLE BULUŞMAYI KENDİMİZE REHBER EDİNDİK

“Dönem dönem öğrencilerle buluşmayı kendimize rehber edindik” diyen Aktaş, “Bildiğiniz üzere son olarak geçen ekim ayında Çınarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin davetlisi olarak Çarşamba Sohbetleri adlı programda Yalova´da üniversiteli öğrenciler ile buluşmuştuk. Oradaki programda yerel yönetimler alanındaki tecrübelerimizi üniversiteli gençler ile paylaşma imkanı bulmuştuk. Ayrıca belediyemizin gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri sunum eşliğinde öğrencilerle paylaşmıştık” dedi.

“EĞİTİME YAPILAN YENİLİKLER GELECEĞE IŞIK TUTACAKTIR”

“Eğitime yapılan yenilikler geleceğe ışık tutacaktır” diyen Aktaş, “Bu güzel ve anlamlı programda üniversiteli gençlerden gelen ‘Üniversite bahçemizde oturulacak alan sayısı yeterli değil, bu konuda bizlere destek olur musunuz?´ sorusuna samimi bir şekilde cevap vererek üzerinden daha bir ay geçmeden belediye ekiplerimizin önceden yerinde yaptıkları tespit sonrası okul alanına kamelya alanları ve bahçe düzenleme işini tamamladık” dedi.

ÇALIŞMANIN DETAYI

Çınarcık Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Aktaş, “Burada belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttükleri çalışmalar sonucunda 2 adet kamelya, 4 adet piknik masası, 8 adet çöp kovası, 2 adet beton çiçeklik, 4 adet beton sınırlayıcı duba, 1 adet bisiklet parkı ve 20 adet plastik sınırlayıcı duba İnegöl´den getirilerek okul bahçesinde uygun yerlere montajı yapıldı. Güzel bir görünüme kavuşan okul bahçesindeki bu çalışmanın belediyemize yaklaşık olarak maliyeti 12 bin TL´dir” dedi.

Aktaş, “Yapılan yenilikler sonucunda okul bahçesi daha renkli bir hal aldı. Tüm gayemiz geleceğimizin teminatı gençlerimizin vatanına bağlı bir şekilde yetişerek ülkesine faydalı bir birey olmalarını sağlamak. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde temennimiz çağın ilerisini yakalamış, kendini en iyi şekilde yetiştirme imkanına kavuşmuş gençlerimiz ile ülkemiz daha da iyi noktalara gelecektir. Bu vesile ile Çınarcık Meslek Yüksekokulu´na yaptığımız bu çalışmanın okulumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, çocuklarımızın ve gençlerimizin bugünü ve geleceği için eğitime her zaman katkı ve destek olacağımızı buradan bir kez daha ifade ediyorum” diye konuştu.





Son Güncelleme: 01.12.2016 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İNEGÖL MYO ÖĞRENCİ 2016-12-01 10:56:21

keske i̇negöl meslek yüksek okulu i̇çi̇n bi̇rseyler yapsaydiniz da çinarcik eksi̇k kalsaydi. saygilar...!

banner366

<