banner359

Başkan Aktaş’tan İnegöl Mal Müdürü’ne iade-i ziyaret

10 Eylül 2015 Perşembe 11:04 2015-09-10 11:06:24
Başkan Aktaş’tan İnegöl Mal Müdürü’ne iade-i ziyaret

Ziyarette konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ”Öncelikle müdür beye yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kendisinin kurum içerisinde önemli birikimleri ve deneyimleri var. Kendisinin bu birikim ve deneyimleri ile kurumunu daha iyi bir konuma getirme noktasında üstün bir gayret ve azim göstereceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle müdür beyin şahsında tüm müdürlük çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 
Başkan Aktaş’ın kendisine gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden İnegöl Mal Müdürü Yaşar Cengiz ise konuşmasında; “Başkanımızın şahsımızı ziyareti beni onurlandırdı ve duygulandırdı. Bu ilçede hizmet verecek olmaktan son derece memnunum. İnşallah İnegöllülere en iyi şekilde hizmet vermek için elimden gelen her şeyi yapmaya gayret göstereceğim” diyerek ziyaretinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür etti.
 
Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mal Müdürü Yaşar Cengiz’e çiçek takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 10.09.2015 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<