banner359

Başkan Devreye Girdi; Yıkılacak

19 Eylül 2016 Pazartesi 16:45 2016-09-19 17:00:26
Başkan Devreye Girdi; Yıkılacak

 Atatürk ortaokulu yanında bulunan uyuşturucu kullanıcıların uğrak yeri olan metruk bina için Belediye Başkanı Alinur Aktaş devreye girdi. Atatürk ortaokulundaki ilköğretim haftası törenine katılan Başkan Aktaş, basın mensuplarının işaret ettiği metruk binayı inceleyerek, yıkımı için çalışmanın başlatılacağını söyledi.

Sinanbey mahallesi Sinanbey Caddesi ile Mesudiye Çıkmazı arasında Atatürk Ortaokulu binası yanındaki metruk bina bir süredir uyuşturucu kullanıcıların uğrak yeri haline geldi. Uyuşturucu yuvası haline gelen metruk binanın durumu dün gerçekleştirilen Atatürk ortaokulundaki ilköğretim haftası törenine katılan Başkan Aktaş´a basın mensupları tarafından iletildi.

Başkan Aktaş, beraberindeki Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile birlikte metruk binada incelemelerde bulundu. Uyuşturucu aparatlarına rastlayan Başkan Aktaş, Emlak İstimlak Müdürünü arayarak yanına çağırdı. Başkan Aktaş, Emlak İstimlak Müdüründe aldığı bilgiye göre metruk binanın belediye tarafından kısa bir süre önce satın alındığını iletti.

YIKILACAK

Başkan Aktaş, 430 metrekare taban alana sahip uzun süreden bu yana uyuşturucu yuvası olarak kullanılan metruk binanın kısa süre önce sahibinden 300 binlira bedelle satın alındığını belirterek, binanın kısa süre içerisinde yıkılarak, alanın güvenli hale getirileceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 19.09.2016 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<