banner359

Başkan Taban Çalışan Kadınlarla Buluştu

08 Mart 2022 Salı 15:58
Başkan Taban Çalışan Kadınlarla Buluştu

Belediye Başkanı Alper Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Frigo-Pak firmasında çalışan bayanları ziyaret etti. 300 kadın çalışana ikramda bulunulurken, kadınlar günü de kutlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sabah kahvaltı ile başlayıp gün boyu devam eden etkinlikler kapsamında, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte kadın çalışanları da ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaret eden Başkan Taban ve beraberindeki heyet, burada 300 kadın çalışanla bir araya geldi. Kadın çalışanlara ikramların yapıldığı ziyarette, çalışanlarla sohbet edilip fikir, görüş ve önerileri de dinlendi. Kadınlar gününün ve üretimde kadının önemine vurgu yapılan ziyarette, Başkan Alper Taban sanayi şehri İnegöl’ün üretim gücünde kadının büyük rolü olduğuna dikkat çekti. Hem sanayide hem de tarımda kadının el emeği ile büyüyen İnegöl’ün, şehrin kadınlarına minnet borçlu olduğu kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<