Başkan Taban'dan 15 Temmuz mesajı

14 Temmuz 2019 Pazar 21:56 2019-07-15 10:56:31
Başkan Taban'dan 15 Temmuz mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

banner380

Taban, "15 Temmuz; bir milletin her yaştan insanı ile milli bir duruş sergilediği, şanlı bayrağını yere düşürmediği, aziz şehitlerin vatanın bekası için can verdiği, milyonların kalplerinin hep birlikte aynı hissiyatla attığı gündür.

15 Temmuz;  köklerinden beslenen bir milletin, millet olma bilincine sahip çıktığı, iradesiyle esareti kabul etmediği, inancıyla memleket uğruna canını ortaya koyduğu gündür.

15 Temmuz ; Milletimizin hain terör örgütüne inanç azim ve tevekkülle meydan okuduğu, memleketin her köşesinde  kahramanlık destanının yazıldığı, demokrasi ve milli mücadele günüdür.

15 Temmuz;  248 şehidin vatan toprağına emanet
edilişi, binlerce insanın gazi olduğu, milletin bağrına düşen yangının kora dönüştüğü günün adıdır.

Bu vesile ile vatanın bekası ve değişmez değerlerimiz için canlarını ortaya koyan tüm gazilerimize en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyor, hain darbe girişimini esefle kınıyor, tüm  şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum"

Son Güncelleme: 15.07.2019 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<