banner359

Başkan Taban'dan İnegölspor açıklaması

03 Ekim 2019 Perşembe 13:34 2019-10-03 18:07:20
Başkan Taban'dan İnegölspor açıklaması

İnegölspor kongresine sayılı günler kala İnegöl Belediye başkanı Alper Taban, kulislerde konuşulan Rıdvan Kocaağa ismine açıklık getirdi. Taban, Rıdvan Kocaağa’nın İnegölspor’a başkan adayı olmayacağını belirtti.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 8 Ekim’de gerçekleşecek İnegölspor kongresi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. İnegölspor’un yönetiminin sivil olması gerektiğini ifade eden Taban İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’nın İnegölspor’a başkan adayı olmayacağını söyledi.

Şehrin dinamikleri bir araya gelerek bütçesel anlamda yaşanan sıkıntıları hep birlikte el birliği giderilir. Bu manada ben İnegöl Belediyesi olarak ben birini koyayım arkadaşlarımdan biri yönetsin kaygısı içerisinde değilim.  İnegölspor hem bütçesel anlamda hem de sportif başarılı anlamda yönetilsin. Bugün Alanyaspor olsun bunlar ilçe ölçeğinde başarmış İnegöl neden başarmasın.  İnegöl ekonomisi ile nüfusu ile nebzet olmuş bir şehir. İlçe demeye dilim varmıyor.

STK’LAR BİR ARAYA GELMELİ

İnegölspor yönetiminde STK’ların bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayan Taban “Ben burada bu işin lokomotifi gibi gözükmeden ziyade, istekli olan kişilerin STK’ları da bir araya getirerek bir birliktelik sağlayabilir miyiz bu STK’lardan yöneticiler olarak şehrin takımına sahip çıkması gerekir. Ben bu birlikteliğin sağlanması adına seve seve görev alırım.”

Rıdvan Kocaağa’nın İnegölspor başkan adayı olacak mı sorusuna cevap veren Taban “Herkes bu konuda kendince bir değerlendirme yapıyor ama ben çalışma arkadaşlarıma verdiğim görevler var hedefler var dolayısıyla arkadaşlarımız daha ziyade o alanda bulunmalarını arzu ediyorum. İnegölspor’un tamamen İnegöl Belediyesi’nin uhdesine alınmış bir organizasyon değil tamamen sivil toplum kuruluşların kucaklayıcısı olması şeklinde bir yaklaşımı arzu ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.10.2019 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<