banner359

Başkan Taban'dan Maske Açıklaması

07 Eylül 2020 Pazartesi 19:17
Başkan Taban'dan Maske Açıklaması

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, maske dağıtımıyla alakalı sayının düşürülmesi hakkında açıklama yaptı. Taban, “Dağıtım sayısındaki düşüşün arka planında başka birimlerden aktardığımız personeller var” dedi.

İnegöl Belediyesi, pandemi süresi boyunca vatandaşlara 3'lü ve 5'li paketler halinde dağıtım noktaları aracılığıyla maske dağıttı. Gelinen süreçte dağıtılan maskelerin sayısı 1'e düşürüldü. Sayının düşürülmesinin nedenini açıklayan Alper Taban, “Bunun arka planında ise başka birimlerden çalışanlara oraya kaydırmamız var. Biz üretim yaparken, diğer birimlerden maske üretimine personel çektik. Dolayısıyla bu arkadaşlarımız görev yerlerine dönecekler” dedi.

Taban, “Şu anda üretimimize devam ediyoruz ama geçmişte bu yaptığımız üretimlerimizi beşerli ve üçerli paketler halinde vatandaşlara dağıtıyorduk.  Şu anda biz bunu talep de arttığı için birer birer vermeye başladık ve kayıt tutmaksızın veriyoruz. Bunun arka planında ise başka birimlerden çalışanlara oraya kaydırmamız var. Biz üretim yaparken, diğer birimlerden maske üretimine personel çektik. Dolayısıyla bu arkadaşlarımız görev yerlerine dönecekler.”

ÜRETİME DEVAM EDECEĞİZ AMA BİRER BİRER DAĞITACAĞIZ
“ Biz burada bu maskeleri üçerli üçerli vermeye devam edersek yetişmeyecek ama birer birer verirsek daha fazla insana vermiş olacağız. Vatandaşlarımız dağıtım merkezlerine giderek, kayıtsız şekilde bir adet maske alabilirler. Bu hizmeti biz bu şekilde devam ettiriyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarına da maske vermeye devam ediyoruz. Özellikle hastane, emniyet, jandarma gibi kurumlara maske verdik. Yine kardeş şehirlerimize de maske verdik, üretimimize devam ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
InegölAlperTaban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<