banner359

Başkan Taban'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

07 Mart 2020 Cumartesi 14:20 2020-03-07 16:00:18
Başkan Taban'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir mesaj yayımladı. Başkan Taban mesajında kadınlar gününü kutlayarak, “Değerli olan her zaman her koşulda kıymetlidir. Özel günler ise anma vesilesidir” ifadelerinde bulundu.

Yayımladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında kadınların her alanda yaptığı işlerin farklılığına dikkat çeken Belediye Başkanı Alper Taban, “Aile toplumun mihenk taşı, ancak ailenin mihenk taşını ise kadınlar oluşturuyor. Kadın; sabrı, sevgisi, şefkati, azmi, mahareti ile yaptığı tüm işlere zarafet imzası atıyor. Anne, eş, kardeş, huzur, derleyen, toparlayan, vefakâr olan, vasıflarının içine güzele dair, merhamete dair her şeyi sığdırandır. Vatan müdafaasında yer alan, İslamiyet’te hak ettiği yerde baş tacı olan, Anadolu’nun bağrında medeniyet oluşması adına köklü bir kültürün aktarıcılığını yapandır” dedi.

İnegöl Belediyesi’nin Kadınlar Gününe özel bir dizi etkinlik düzenlediğine dikkat çeken Başkan Taban; “Kadınlar; evlat yetiştirirken ruha, el maharetinde esere nakış vururlar. Cennetin ayaklarının altına serildiği anne vasfından, cepheden, istihdama, girişimcilik ruhundan azimle çalışmaya kadar, kadınlarımızın her alanda gayretli ve hakkaniyetli çalışmaları var. Bizlerde İnegöl Belediyesi olarak gerek düzenlediğimiz kurslarımız, gerekse bu yönde yapılan programlara verdiğimiz desteklerle yanlarında yer alıyoruz. Burada şehit annelerimizi de unutmamak gerek. Onların özverileri ve bu vatana emekleri paha biçilmez değerdedir. Özel günler hatırlanma vesilesidir. Kıymetli olan her zaman, her koşulda değerlidir. Bu vesile ile başta eşim olmak üzere, emeğin, maharetin, vefanın ve sevginin sembolü olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Son Güncelleme: 07.03.2020 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<