Başkan Taban Öğretmenler Gününü Kutladı

23 Kasım 2018 Cuma 17:40
Başkan Taban Öğretmenler Gününü Kutladı

Belediye Başkanı Alper Taban, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle kendisinin de ilkokul eğitimini aldığı Şakir Lakşe İlkokulunu ziyaret ederek buradaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kendisinin de ilkokul eğitimini aldığı Şakir Lakşe İlkokulunu ziyaret eden Taban, burada okul öğretmenleriyle bir araya geldi. AK Partili bazı yöneticiler ve Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ın da eşlik ettiği ziyarette, öğretmenlere karanfil ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

BAŞKAN TABAN’A DİPLOMASINI HEDİYE ETTİLER
Okul idaresi ve öğretmenlerin karşıladığı Başkan Taban, öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu. Burada öğretmenlerle sohbet eden Taban’a, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından ilkokul diploması çerçeveli şekilde hediye edildi.

İLÇEMİZDEKİ TÜM ÖĞRETMENLER ADINA SİZLERİ ZİYARET EDİYORUZ
Öğretmenlerle yapılan buluşmada kısa bir selamlama konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Yarın öğretmenler günü. Bugün öğretmenlerimizin hatırlanması için, bir farkındalık oluşması için ilan edilmiş. Başöğretmenimiz de Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Biliyorsunuz her yıl 24 Kasım’da çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu vesileyle şehrimizin Belediye Başkanı Sayın Alper Taban bir okulumuzu ziyaret etmek istedi. Bu ziyaret ilçemizdeki tüm öğretmenler adına yapılan bir ziyaret. Başkanımız da bu okulun mezunu. Bu sebeple Şakir Laşke İlkokulunu tercih ettiler. Ben de tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum” dedi.

ÖĞRETMENLER HAYATIMIZIN HER ALANINDA ÖNEMLİ
Belediye Başkanı Alper Taban ise tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik ederek; “24 Kasım’da gerçekleşecek olan öğretmenler gününüzü şimdiden kutluyorum. Tabi öğretmenler gününü muhakkak suretle bir güne sığdırmamız mümkün değil. Öğretmenlerimiz bizim için her gün kıymetli, her gün değerli. Nihayetinde hepimizin hayatında bir öğretmeni var. Bizlere yön veren, iyi eğitim almamız noktasında destek veren, katkı koyan herkesin öğretmenleri var. Bu yönüyle baktığımızda çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece kendi açımdan da insana verdiğim önem ve değerle de eşdeğer bulduğum için öğretmenlerimiz hayatımızın her anında önemli. Ben de bu vesileyle öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi.

MEZUN OLDUĞUM OKULU ZİYARET ETMEK İSTEDİM
Bu yıl 24 Kasım’da kendi okulundaki öğretmenleri ziyaret etmek istediğini dile getiren Taban; “Geçmişte İnegöl Belediyesi olarak farklı farklı etkinlikler yapmışız. Ben arkadaşlarıma sorduğumda öğretmenler günü için yemek organizasyonu yapabiliriz dediler. Ne kadar öğretmenimiz var dedim, 3000 dediler. Peki, 3000 öğretmeni bir araya getirebiliyor muyuz? 100-150 öğretmenin davet edildiğini söylediler. O zaman bu sembolik bir törense ben mezun olduğum okuluma gitmek isterim dedim. Ben tüm öğretmenlerimizle bir araya gelmek isterim, resmi törenlerimizde bunu zaten yapıyoruz” şeklinde konuştu.

GÖNLÜMDEKİ MESLEK ÖĞRETMENLİK
Öğretmenlik mesleğinin standart bir iş olmadığına da vurgu yapan Taban, “Bugün hayatta farklı farklı kişilikler, kimlikler, farklı mesleklere sahip insanlar görüyoruz. Bunların her birinin hayata kazandırılmasının arkasında bir öğretmen var. Bizler için de bu geçerli, bir Cumhurbaşkanı için de, doktor için de, esnaf için de geçerli. Her birinin hayata kazandırılmasında öğretmenlerimizin çok ciddi önemi var. Benim de gönlümdeki meslek aslında öğretmenlikti. Yeniden bir tercih imkanı olsa kesinlikle öğretmenliği seçerim. Bu vesileyle sizlerin nezdinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

banner380

Ziyaret sonunda öğretmenlere hediyelerini takdim eden Başkan Taban, öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<