Başkan Taban; “Ortak Paydamız İnegöl”

24 Haziran 2018 Pazar 13:37 2018-06-24 14:45:32
Başkan Taban; “Ortak Paydamız İnegöl”

Belediye Başkanı Alper Taban, oyunu Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesinde kullandı. Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Taban, “Muhakkak suretle seçimler geçecek, bitecek ve bizler yine kol kola, omuz omuza bir arada olacağız. İnegöl hepimizin. Ortak paydamız İnegöl” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için bugün eşi Birnur Taban ve kızıyla birlikte sandık başına gitti. Oyunu 11.30’da Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi 1258 no’lu sandıkta kullanan Başkan Taban’a AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile parti yöneticileri de eşlik etti. Taban, seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

TARİHİ BİR GÜN
Oyunu kullandıktan sonra okul bahçesinde bir açıklama yapan Alper Taban, “Bugün 24 Haziran. Güzel bir güne uyandık. Ülkemizde tarihi öneme sahip bir seçime gidiyoruz. Demokrasi şöleni içerisinde, vatandaşlarımız huzur içerisinde, güzellik içerisinde İnegöl’ümüzde de oylarını gelip kullanıyorlar” dedi.

HUZUR VE GÜZELLİK İÇERİSİNDE BİR SEÇİM KAMPANYASI OLDU
İnegöl’de seçim sürecinin huzur ve güzellik içerisinde sürdüğünü kaydeden Taban, “Tabi biliyorsunuz her parti bir seçim kampanyası yürüttü. Ben tekrar buradan İnegöl’ümüzde huzur ve güzellik içerisinde bu süreci geçirdiğimiz için herkese sağduyularından dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü muhakkak suretle seçimler geçecek, bitecek ve bizler yine kol kola, omuz omuza bir arada olacağız. İnegöl hepimizin. Ortak paydamız İnegöl. Tabi her bir parti vatandaşın hür iradesine inanıyor ve güveniyor. Vatandaş kimi tasdik ederse, kime güvenirse inşallah onlar da hükümetin başına gelerek icraatlarını yürütecek” diye konuştu.

banner380

TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ
Başkan Taban, “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” sözünü de hatırlattığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bizler planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Bugün de vatandaşımızın karşısına huzurlu ve rahat bir şekilde çıktık. Bundan sonraki süreçte de başımız dik, alnımız açık… Şehrimize, ülkemize hizmet etmek istiyoruz. Vatandaşlarımız da eğer iradesini bizlerden yana tecelli ettirirse, bizler de inşallah en güzel hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturacağız.”

Son Güncelleme: 24.06.2018 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<